ARTIESTEN

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan

Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Zijn verhalen zijn doordacht, zijn observaties origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Kasper speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Kasper is een veelbelovend en veelbesproken nieuw talent in cabaretland. Hij is sinds 2015 lid van Comedytrain en wekelijks te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam. Hij speelde dubbelprogramma’s met Daniël Arends, Jan Jaap van der Wal, Henry van Loon en Martijn Koning en hij stond onlangs nog op Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cross. Ook is hij op zaterdagmiddag te horen in het cabaret-team van radioprogramma Spijkers met Koppen op Radio 2.

Bekijk ook

Goed doel

Sponsor

Backstage FX

Sinds 2003 is Backstage FX, Crew & Productions actief in de evenementen en theater branche. Met onze creativiteit, passie voor het vak en uitgebreide kennis over de gehele breedte zetten wij ons elk dag weer opnieuw in om mooie en bijzondere producties te voorzien van effecten, crew, oplossingen en faciliteiten.